VİLLA KONFORUNDA KURBAN SATIŞI BAYRAMPAŞA’DA


 

Bayrampaşa Belediyesi, yine Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor ve kurban satıcılarına saray konforunda barınma alanı sunuyor.

Beşi Bir Yerde Hizmet Tesisleri ile kurban satışı ve kesimini konforlu alanlara taşıyan Bayrampaşa Belediyesi, bu hizmeti bir adım ileri taşıyarak kurban satıcılarının kurban döneminde çektikleri sıkıntılara son veriyor.
Türkiye’nin dört bir yanından kurban satışı yapmak için Bayrampaşa’ya gelen yatacak yerleri ve duş alma imkânları bulunmayan kurban satıcıları, Bayrampaşa Belediyesi’nin sunduğu konforlu ortamda satış yapabilecekler.
Kurban satıcıları için özel olarak tasarlanan ve ‘villa kurban’ adı verilen tesis, kurbanlıkların üst katında oldukça konforlu bir yaşam alanı. Alanda iki katlı toplam 50 yataklı ranzalar, satıcılar için bireysel bakım setleri, eşya dolapları, çay salonu, satıcıların kurbanlıklarını anlık takip edebilecekleri kamera bağlantılı led ekranlar, duşlar ve tuvaletler yer alıyor.
 
 
 
“PROJEMİZİN TÜRKİYE’DE BAŞKA ÖRNEĞİ YOK”
Villa konforunda kurban satış alanının açılışını gerçekleştiren Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Biz istiyoruz ki kurban satıcıları ve alıcıları modern alanlarda mağdur olmadan işlerini yürütebilsinler. Vatandaşlarımıza her yıl modern kurban satış ve kesim alanları sunuyoruz. Ancak ülkemizin dört bir yanından kurban satmak için ilçemize gelen satıcılar, zor şartlarda yaşıyor. Bu zorlu yaşam şartlarına son vermek için Türkiye’de ilk kez satıcılara saray konforunda yaşam alanları sunuyoruz. Böylece hem satıcılar hem de alıcılar gönül rahatlığı içinde bir Kurban Bayramı geçirecekler. İnşallah bu projemiz diğer ilçelere de örnek olur” ifadelerini kullandı.
 
 
 
“30 YILDIR KURBAN SATIYORUM, BÖYLE HİZMET GÖRMEDİM”
Bayrampaşa Belediyesi’nin ‘villa konforunda’ kurban satışı projesinden çok memnun olan satıcılar, “Bizler İstanbul’a geldiğimizde en büyük problemimiz barınma. Oldukça zor şartlarda satış yapıyoruz. Yatacak temiz bir yatağımız ve duş alma imkânımız bulunmuyor. Bayrampaşa Belediyesi, bize hiç ummadığımız bir hizmet sunmaya başladı. Belediyenin bu projesi bizleri çok şaşırttı. Daha önce gördüğümüz bir hizmet değil. Artık sıcak bir yatağımız, duş alma imkânımız ve sıcak çayımızı yudumlayacağımız, yemeğimizi yiyebileceğimiz bir salonumuz var. Bu projeyi hayata geçiren Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e ve ekibine çok teşekkür ederiz” diyerek duygularını dile getiriyorlar.
Tekirdağ’dan Bayrampaşa’ya 30 yıldır kurban getirdiğini söyleyen kurban satıcısı Ali Tekke, “30 yıldır bu işi yapıyorum. Böyle bir hizmeti ilk defa görüyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website