Kağıthane'de Trafik Kazası: 5 Yaralı


TEM Okmeydanı Hasdal Bağlantı yolunda aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla attı. Kazada 5 kişi yaralandı.

İstanbul, TEM Okmeydanı Hasdal Bağlantı Yolunda saat 08.30 sıralarında aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla attı. Kazada otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı.

TAKLA ATTI
İddiaya göre, Hasdal'dan Okmeydanı yönüne giden Ekrem Mercan'ın kullandığı 34 DN 5369 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla attı.

ÇİMLERE YARALI TAŞIMA OPERASYONU
Kazada otomobilde bulunan aynı aileden Menderes, Hatice, Sevde ve Erdem Mercan yaralandı. Yaralılar yardıma gelen vatandaşlar tarafından araç içerisinden çıkarılarak çimlere yatırıldı. Sürücülerin ihbarıyla olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

"ALLAH'A ŞÜKÜR BİR ŞEYLERİ YOK"
Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kaza yapan otomobilin arkasında olduğunu söyleyen bir sürücü "Benim önümden gidiyorlardı. Benim komşularım. Araç takla attı. Ama Allahtan önemli bir şeyleri yok" dedi.

TRAFİK NORMALE DÖNDÜ
Kaza nedeniyle TEM Okmeydanı Hasdal Bağlantı Yolu Okmeydanı istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan aracın çekici ile kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website