Başkonsoloslar'dan taziye ziyareti


Yabancı ülke başkonsoloslarının, İstiklal Caddesi’ndeki canlı bomba saldırısında hayatını kaybedenler için Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a taziye ziyaretleri devam ediyor.
Yabancı ülkelerinin İstanbul’daki başkonsolosları, İstiklal Caddesi Balo Sokakta gerçekleştirilen hain saldırı sonrası Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a taziye ziyaretinde bulunurken, Belediye binasında açılan taziye defterine imza atarak saldırıda hayatlarını kaybedenler için duygularını dile getirdi.
Sırbistan Başkonsolosu Zoran Markoviç, taziye defterine  yazdığı mesajda saldırıdan dolayı taziyelerini ileterek, "Derin taziyelerimi iletmek isterim. Kurban herhangi birimiz veya çocuklarımız olabilirdi. Hiçbir özrü ve açıklaması olamaz. Hepimiz kederliyiz! Hayatını kaybenlere ve ailelerine Allah’dan sabırlar diliyorum. Yarınlar için teröre karşı birlik ve beraberlik içinde savaşalım, tıpkı bugün kederde birlik oldugumuz gibi." ifadelerini kullandı.
Japonya İstanbul Başkonsolosu Norio Ehara da taziye defterine yazdığı mesajında, İstiklal Caddesi’ndeki saldırıdan ötürü büyük üzüntü duyduklarını belirterek "Teror saldırısı kurbanlarına en içten başsağlıgı dileklerimi ifade ediyorum. Japon hükümeti olarak her zaman Beyoğlu ,İstanbul ve Türkiye ile beraberiz" dedi.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website