BAŞKAN AYDINER, ÇOCUKLARIN 23 NİSAN SEVİNCİNE ORTAK OLDU


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi, Bayrampaşa’da da coşkuyla kutlandı. Başkan Atila Aydıner, gün boyunca çocukların 23 Nisan heyecanına ortak oldu.
Sabah erken saatlerde Hacı İlbey İlköğretim Okulu’nun öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, 23 Nisan’da koltuğunu minik Elif Beyza Hastürk’e devretti. Oldukça heyecanlı olduğunu belirten ‘minik başkan’ Elif Beyza Hastürk, telsizle belediye personeline talimat verdi.
HALEP’TEN ÇANAKKALE’YE ÇOCUK BULUŞMASI
Daha sonra Bayrampaşa Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Halep’ten Çanakkale’ye Çocuk Buluşması’ etkinliğine katılan Başkan Aydıner, burada Türk ve Suriyeli çocukların 23 Nisan heyecanına ortak oldu.
Etkinlikte konuşan Başkan Aydıner, “Bugünün ortağı ve geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gönülden kutluyorum. 23 Nisan’da bir yandan çocuklarımızı güldürüp eğlendirirken, diğer taraftan aziz milletimizin bağımsızlık yolunda çektiği büyük sıkıntıları ve şanlı zaferini evlatlarımıza anlatmak hepimizin görevi olmalıdır. Dünyada çocuklara hediye edilen tek bayram 23 Nisan’dır. Çocukların öldürülmediği onların güldürüldüğü bir dünya arzuluyoruz.” dedi.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website