Dede Torun ve Yaşam Merkezi yaşlıları ağırlıyor


Esenler Dede Torun ve Yaşam Merkezi, Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi sakinlerini ağırladı.
Havaalanı Mahallesi'nde bulunan Dede Torun ve Yaşam Merkezi, farklı semtlerden gelen huzur evi sakinlerini, öğrencileri ve vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. Dede Torun ve Yaşam Merkezi son olarak, Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün organizasyonunda Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi sakinlerine kapılarını açtı.
Yaşlılar çok şanslı
Etkinlik Odası'nda çocuklarla Kalp Haftası etkinliğine katılan yaşlılar, miniklerle birlikte kalp sağlığıyla alakalı el işi yaptı ve güzel sözler yazdı. Huzur evinden gelen yaşlılar, ''Biz torunlarımızı bu tür yerlere götüremedik. Bizim zamanımızda da böyle yerler mevcut değildi. Bugünün minikleri bu konuda çok şanslı. Aynı zamanda Esenler'de hayatlarını devam ettiren yaşlılar da çok şanslı. Onlar adına Esenler Belediyesi'ni tebrik ediyoruz'' dediler.
Şiirle karşılandılar
Akıl Oyunları Odası'nda da zaman geçiren yaşlılar, burada miniklerle birlikte akıl oyunlarında kıyasıya mücadele ettiler. Akıl Oyunları Odası'nın ardından Hobi Bahçesi'nde toprakla buluşan yaşlılar, biraz da olsa memleket özlemini giderdiklerini dile getirdiler. Dede Torun ve Yaşam Merkezi miniklerinin de ziyaretçilere sürpriz yaparak şiirler okuması ilgiyle karşılandı.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website