Marifetli minik eller sertifikalarını aldı


Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı Esenler Belediyesi Aile Yaşam ve Danışma Merkezi (ESAYDAM) da ev hanımları tarafından büyük ilgi gören kurslar, Yunus Emre İlkokulu'ndaki öğrencilerin keyifli zaman geçirmelerini sağladı.
Esenler Belediyesi Aile Yaşam ve Danışma Merkezi (ESAYDAM)'ın düzenlediği ve ev hanımlarının yoğun ilgi gösterdiği kurabiye, sabun ve kek kursları, bu kez minik elleri buluşturdu. 8 hafta süren kursları başarıyla tamamlayan öğrenciler, Yunus Emre İlkokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Sertifikalarını ESAYDAM Sorumlusu Meryem İnat'ın elinden alan öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okundu.
Aralarında zihinsel engelli öğrencilerin bulunduğu 70 öğrencinin sertifika aldığı programda konuşma yapan Meryem İnat, 'ESAYDAM ile yaşlısından gencine, yalnız yaşayanından yoksuluna kadar ilçemizdeki tüm vatandaşlarımızın her an yanlarında oluyoruz, yüreklerine dokunmaya devam ediyoruz. Bu tür organizasyonlar ile hem engellilerimizin hem de öğrencilerimizin keyifli zaman geçirmelerini sağlıyoruz' dedi.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website