Çocuklar ve gençlere iz bırakacak bir çalışma daha


Ümraniye Belediyesi Cemil Meriç Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi’nde yürütülen ve bağımlılıklarla mücadele kapsamında geliştirilen Umut Kütüphanesi projesinde 'Akran Eğitimleri' başladı.
Ümraniye Belediyesi, çocuklar ve gençlerle ilgili iz bırakan çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Umut Kütüphanesi projesini geliştirdi. Ümraniye Belediyesi yükleniciliği, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteği ile yürütülen Umut Kütüphanesi projesinin 'Akran Eğitimleri' başladı.
İlk oturumu gerçekleştirilen eğitimlere ilçede faaliyet gösteren 17 liseden 32 öğrenci katıldı. Gün boyu süren interaktif oturumda; sağlıklı yaşam, kişisel hijyen, fiziksel aktivitenin insan yaşamına etkileri, değerler, karar alma, sorun çözme, gençlerin yaşamında gruba uyumun önemi, riskli davranışları önleme çalışmaları, bağımlılık ve bağlılık kavramları ile hayır deme becerisinin geliştirilmesini hedefleyen içerik öğrencilere aktarıldı. Umut Kütüphanesi, Cemil Meriç Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi’nde 3 bine yakın yayın ile kültürel etkinlikler ve sosyal yaşam alanlarıyla; gençlere hizmet vermeye ve bağımlılıkla mücadele çalışmalarında gençlere umut olmaya devam edecek.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website