Temizlik işçileri bu kez sahnede


Küçükçekmece Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Dünya Çevre Günü’ne özel bir dizi etkinlik düzenledi. Bunlardan en dikkat çekeni ise temizlik işçileri korosu konseri oldu.
Dünya Çevre Günü’ne özel Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir dizi etkinlik düzenledi. Programda, Küçükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Korosu konseri damga vurdu. Çevre temizliğine dikkat çekilen programı, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu ile pek çok Küçükçekmeceli vatandaş ilgiyle izledi.
Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu, Küçükçekmece ilçesinde yapılan çevre dostu çalışmalardan bahsederek, 'Temiz bir çevreye bir gün değil. 365 gün, insan hayatının olduğu her yerde ihtiyacımız var. Günümüzde dünyanın kirlenmesinden dolayı iklimsel krizler yaşıyoruz. Yağmurun betona yağmasından dolayı seller yaşıyoruz. Bizim çevreye özen göstermemiz gerekiyor. Ürettiklerimizin çevreye daha az zarar vermesi ve geri dönüştürülebilmesi gerekiyor' dedi.Vatandaşın sokaklarda görmeye alışık olduğu işçiler bu kez sahneye çıkarak dinleyenlere müzik ziyafeti yaşattı. İşçiler; saz, gitar ve davulla hem çalıp hem söylerken, faraş ve çöp konteynırıyla da ritim tuttu. 'Çöpçüler, Yaylalar, Bahça Duvarı' gibi sevilen parçaları seslendiren koronun Türk bayrağı açması ise ayakta alkışlandı. 
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website