Çocuklar gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilecek


Gaziosmanpaşa Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen kantin denetimlerinde, öğrencilerin daha sağlıklı, hijyenik ve güvenilir gıdaya ulaşabilmeleri amaçlanıyor.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, 2016-2017 yılı eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarda kantin denetimlerini hızlandırdı. Kantinler; hijyen, ruhsat ve izin belgesi yönünden titizlikle denetleniyor. Denetim esnasında kantin yetkililerine sağlık ve güven açısından satabilecekleri ürünler konusunda uyarılar yapılarak çocukların gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaları sağlanıyor.
Denetimler sırasında okulların çevrelerinde bulunan işyerleri de, öğrencilerin sağlığına zararlı madde satıp satmadıkları, eğitimi olumsuz etkileyecek ses, gürültü, veya çevresel etkiler oluşturup oluşturmadıkları konusunda detaylı bir denetime tabi tutuluyor. Konuyla ilgili bilgi veren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Öğrencilerimizin sağlığı bize emanet. Okul kantinlerinde yaptığımız denetimlerde öğrencilerimizin sağlığını olumsuz etkileyebilecek gıda maddelerinin satışını engelliyoruz. Okul kantinlerindeki denetimlerimizi sürdürerek bu konuda ne kadar titiz olduğumuzu göstereceğiz" diye konuştu.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website