4. etap Eyüp'te koşuldu


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin 'İstanbul'u Koşuyorum' sloganı ile düzenlediği Fun Run Series’in 4. etabı Eyüp Belediyesi’nin desteğiyle Eyüp’te gerçekleşti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'nin ilgili ilçe belediyeleri ile ortaklaşa organize ettiği Türkiye'deki yol yarışı katılımcılarına alternatif yarış imkanı sunabilmek ve Türk koşucu sayılarını arttırabilmek amacıyla düzenlediği 6 etaplık Fun Run Series'inin 4. etabı, Eyüp'te koşuldu. Eyüp Kültür Sanat Merkezi Evlendirme Dairesi önünde başlayan yarış Eyüp Sultan Meydanı'ndan dönerek tekrar başlangıç noktası olan Eyüp Evlendirme Dairesi önünde sona erdi.
Yarışmaya ev sahipliği yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da sporseverlerle koşuya katıldı. Yarış sonunda ise Başkan Aydın, elektronik zamanlama çipleri ile dereceleri ölçülen sporculardan ilk 3'e giren kadın ve erkek koşuculara kupa ve madalyalarını takdim etti. Sporu Eyüp ilçesinde yaygınlaştırmak adına her türlü spor faaliyetlerine yer verdiklerini belirten Başkan Remzi Aydın, "Güzel, sağlıklı ve sporlu bir gün. Fun Run Series'inin Eyüp etabını tamamladık. Halkımızın spora teşvik edilmesi, spor yapma alışkanlıklarının kazandırılması açısından önemli bir etkinlik" dedi.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website