Asansörler denetleniyor


Bağcılar Belediyesi, ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile okullar, hastaneler, ibadethaneler, işyerleri ve konutlarda kullanımda olan asansörlerin yıllık kontrol işlemlerini düzenli olarak yapıyor.
Bağcılar Belediyesi ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan protokol gereği ilçede kullanımda olan tüm asansörlerin yıllık kontrol işlemleri Bağcılar Belediyesi adına TSE teknik ekipleri tarafından yapılıyor. Denetimler sırasında tespit edilen eksiklikler ile standartlara uygunsuzluklar Bağcılar Belediyesi’ne bildiriliyor. Bunun ardından bina sorumlularına bu eksiklikleri gidermeleri için belirli bir süre veriliyor. Bu süre zarfında eksikliklerin giderilmemesi halinde asansör belediye ekiplerince hizmet dışı bırakılıyor.
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, halkın can güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu belirterek, "Hemşehrilerimin kullandığı asansörlerin güvenli şekilde çalışmasını sağlamak üzere ayda bir kez bakımını ve yılda bir kez de periyodik kontrolünü yapıyoruz. Böylece, karşılaşılabilecek muhtemel olumsuzlukların ve kazaların da önüne geçilecektir" şeklinde konuştu.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website