Suriyeli sağlık çalışanlarına çalışma izni

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 2015 yılında Türkiye'de 200 bin Suriyeli kadının doğum yaptığını söyledi. Akdağ, Suriyeli sağlık çalışanlarına da özel çalışma izni verileceğini açıkladı.  

Sağlık Bakanı Akdağ, sadece 2015 yılında Türkiye'deki Suriyeli nüfusta 200 bin doğum gerçekleştiğini söyledi. Akdağ, Suriyeli sağlık çalışanlarına Suriyeliler'e bakmak üzere özel çalışma izni verileceğini açıkladı.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda, Türkiye'deki Suriyeli sığınmacılar ve göçmenlere verilen sağlık hizmetleri hakkında açıklamalarda bulundu.
"Türkiye'nin Suriye'den 4 milyon sığınmacıyı ağırladığı" hatırlatılarak, "Suriyelilere verilen sağlık hizmetlerinin hangi aşamada olduğunun" sorulması üzerine Akdağ, "Şükürler olsun ki Cenabı Hak bize fırsat verdi ve biz de bu ev sahipliğini yapıyoruz." ifadesini kullandı.
Akdağ, güçlü bir Türkiye'nin istenmediği, bu kadar saldırılara maruz kalınan bir dönemde, Türkiye'nin mazlumlara yaptığı yardımların, desteklerin kendileri için ayakta kalmayı sağlayan en önemli husus olduğuna dikkati çekti.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website