200'den Fazla Kadına Tecavüz Eden DEAŞ'lı: Genç Kadınların Buna İhtiyacı Var


Irak'ta bir hücrede tutulan DEAŞ militanı Amar Huseyin, 200'den fazla kadına tecavüz ettiğini söyledi. Tecavüz için DEAŞ'lı komutandan izin aldığını belirten Huseyin'in itirafları kan dondurdu.

Irak'ın Süleymaniye kentindeki bir hücrede tutulan terör örgütü DEAŞ'ın militanlarından Amar Huseyin, 200'den fazla kadına tecavüz ettiğini belirterek, genç kadınların buna ihtiyacının olduğunu söyledi.
SALDIRININ ARDINDAN YAKALANDI
Terör örgütü DEAŞ'ın aylar önce Kerkük'te yakalanan militanlarından Amar Huseyin, Süleymaniye kentinde tutulduğu hücrede uluslararası haber ajansı Reuters'a konuştu.
Kuzey Iraklı istihbarat yetkililerinin Reuters'la görüşmesine izin verdiği Huseyin, Kerkük'te geçen Ekim ayında düzenlenen bir saldırıda yakalanmıştı. Söz konusu saldırıda, 99 sivil ve güvenlik görevlisi hayatını kaybetmişti. Çıkan çatışmada 63 de DEAŞ'lı terörist öldürülmüştü.
DEHŞETE DÜŞÜREN SÖZLER
Ajansa konuşan 21 yaşındaki Huseyin, Irak'ta 200'den fazla kadına tecavüz ettiğini söyledi. Reuters'ın haberine göre bundan çok da pişman olmayan Huseyin'in "Genç kadınların buna ihtiyacı var... Doğal bir durum." şeklindeki sözleri tüyler ürpertti.
ONLARCA KADINA TECAVÜZ ETTİ
Ezidi ve diğer azınlık gruplara mensup kadınlara "tecavüz etme iznini" DEAŞ'lı yerel komutanlarından aldığını söyleyen Huseyin, birçok Irak kentinde onlarca kadına tecavüz ettiğini belirtti.
500 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ
Huseyin ayrıca terör örgütü DEAŞ'a katıldığı 2013 yılından beri yaklaşık 500 kişiyi öldürdüğünü iddia etti.
Acımasız terörist, "Vurmamız gerekeni vurduk. Kafasını kesmemiz gerekenin kafasını kestik." dedi.
ÖLÜMLE TEHDİT EDİLİNCE DEAŞ'A KATILDI
Reuters'a konuşan bir diğer DEAŞ'lı Cafer Abdelrahman ise Kerkük'teki baskında güvenlik güçlerine ateş ettiğini, ancak kimseyi öldürmediğini savundu.
33 yaşındaki Abdelrahman, örgüt tarafından öldürülmekle tehdit edildiği için DEAŞ'a katıldığını öne sürdü.

    Paylaşki Değeri Artsın :
    Print PDF

    Yükleniyor...

    Son Yazılar

    Köşe Yazarları

    Popüler

    Dış Kaynaklar

     
    Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
    Yazılım/Tasarım : ERSA
    Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
    Ersa Tasarım
    Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website