Bağcılar’da salı günleri tüm randevular vatandaşa


BAĞCILAR Belediyesi, ilçe statüsü kazandığı 1992 yılından bu yana devam ettirdiği “Halk Günlerinde” ilçe sakinlerinin sorunlarına çözümler arıyor, vatandaşların görüş, düşünce ve temennilerini dinliyor.

Her hafta Salı günü Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile yüz yüze görüşme fırsatı yakalayan vatandaşların toplantısına bu hafta başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

“İLÇEMİZİ HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTE YÖNETİYORUZ”

Kalıcı ve uzun ömürlü projeleri hizmete sunarak örnek belediyecilik ortaya koyduklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı, hemşehrilerine layık olmaya çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu:

“Bağcılar ailesi olarak ilçeyi hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Bu toplantılarımız ecdadın şura geleneğinden günümüze kadar ulaşan güzel bir uygulamadır. Yüz yüze görüşme imkânı buluyoruz. Hizmet imkanlarımızı zenginleştiriyoruz. Bunun yanı sıra hemşehrilerimin, ilçemizin sorunlarını çözmeye yönelik görüş, düşünce ve temennilerini de alıyorum. Sorun ve sıkıntılara anında çözüm bulma imkânı buluyoruz. Bağcılar, huzurun, birlik ve beraberliğin adresi oldu.”
İSTANBUL, (DHA)
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website