Çocuklarıyla çocuk oldular


Esenler Belediyesi'nin "Yetimlerle Dayanışma" projesi kapsamında anneler ve çocuklar; yoğurt yeme yarışması, kaşıkta denge oyunu ve çuval ile zıplama oyunlarıyla keyifli bir gün geçirdi.
Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Dede Torun Yaşam Merkezi ve Esenler Belediyesi Aile Yaşam ve Danışma Merkezi (ESAYDAM) "Yetimlerle Dayanışma" projesi kapsamındaki ailelere bir motivasyon programı düzenledi. Dede Torun Yaşam Merkezi'nde düzenlenen programda anneler, çocuklarıyla birlikte keyifli dakikalar geçirdi. Program, duyma engelli arkadaşlarıyla daha iyi iletişim kurabilmeleri için çocuklara işaret dilindeki temel hareketlerin uygulamalı olarak anlatılmasıyla başladı. 
Şiirlerin okunduğu, şarkıların söylendiği program; yoğurt yeme yarışması, kaşıkta denge oyunu ve çuval ile zıplama oyunlarıyla devam etti. Annelerin de kendi aralarında yaptıkları yarışmalarla programda renkli ve bol kahkahalı dakikalar yaşandı. Program sonunda ESAYDAM Sorumlusu Meryem İnat ve Dede Torun Yaşam Merkezi Sorumlusu Birsen Çetiner, çocuklara kıyafet ve çeşitli hediyeler verdi.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website