El Bab Şehidini Binali Yıldırım ve Kemal Kılıçdaroğlu Yan Yana Uğurladı


El Bab'da şehit düşen 5 askerden biri olan Tank Uzman Çavuş Mahmut Uslu, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Törene Başbakan Yıldırım, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Bahçeli de katıldı.

Suriye'nin El Bab bölgesinde Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında devam eden operasyonlarda DEAŞ'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Tank Uzman Çavuş Mahmut Uslu için Ahmet Hamdi AksekiCamii'nde cenaze namazı kılındı.
KILIÇDAROĞLU VE YILDIRIM YAN YANA
Öğle Namazını müteakip kılınan cenaze namazına Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluMHP Genel Başkanı Devlet BahçeliMilli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Ankara Valisi Ercan Topaca ile şehidin annesi Mürşide ve çok sayıda yakını katıldı.
BABASI DA 25 YIL ÖNCE ŞEHİT OLMUŞTU
Şehit Uzman Çavuş Uslu, Başbakan Binali Yıldırım'ın Gaziantep'in Oğuzeli ilçesi İl Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine yılbaşı akşamı yaptığı ziyarette, Yıldırım ile aynı karavanadan yemek yemişti. Şehit Uzman Çavuş Mahmut Uslu'nun polismemuru olan babası Ali Uslu'nun da 25 yıl önce şehit düştüğü öğrenildi. Uslu'nun naaşı, kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Karşıyaka Mezarlığı'na gönderildi.

Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website