Okulların yapımı hızla devam ediyor


Yukarı Dudullu Mahallesi’ndeki Sadrettin Tanfer İlkokulu ve Altınşehir Mahallesi’nde bulunan Hasan Özaydın İlkokulu’nun çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan Ümraniye Belediyesi, ilçeye iki ilkokul birden kazandırıyor. Yukarı Dudullu Mahallesi’ndeki Sadrettin Tanfer İlkokulu ve Altınşehir Mahallesi’nde bulunan Hasan Özaydın İlkokulu’nun çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Gerçekleştirdiği atılımlar ve yaptığı hizmetlerle diğer belediyelere örnek olan Ümraniye Belediyesi eğitim alanında bu defa çifte okul müjdesi verdi. İnşaatı devam eden Yukarı Dudullu Mahallesi’ndeki Sadrettin Tanfer İlkokulu toplam 3330 metrekare inşaat alanını kapsıyor. Okul; 16 derslik, 2 laboratuvar, 3 oyun etkinlik sınıfı, çok amaçlı salon ve kütüphanesiyle hizmet verecek.
Hasan Özaydın İlkokulu ise toplam 3093 metrekare inşaat alanını kapsıyor. 16 dersliğin yanı sıra, 2 anaokulu dersliği de bulunan okul, 2 laboratuvar, çok amaçlı salon ve kütüphanesiyle ilçedeki okullar arasında yerini alacak.
Ümraniye’yi kültür ve eğitim vadisi hâline getiren  Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; okullarla ilgili çalışmaların devam edeceğini söyledi.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website