Parayı Verirsek Düdüğü Çalacağız...


Karabük’te uzun yıllardan beri tartışma konusu olan ve bir türlü faaliyete geçemeyen havaalanı projesi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Geçtiğimiz günlerde gazetemizi ziyaret eden AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, havaalanındaki gelişmeleri sormamız üzerine; Karabük için önemli olan yatırımlar arasında ön görülen havaalanı ile ilgili resmi ve teknik açıdan, Karabük Üniversitesi’nin destek olacağını maliyet ve diğer çalışmalarla ilgili bu projenin en yakın takipçisi olacağını söyledi.
Konu ile ilgili Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ta;“havaalanı ile ilgili maliyetler bize taaddütte bulunurlarsa biz havaalanı ile ilgili teknik ve resmi işlemleri başlatacağız” dedi.
Rektör Polat, Karabük Üniversitesi olarak havaalanı ile ilgili fizibilite çalışmalarını da taaddütlerin yerine getirilmesinin ardından başlayabileceklerini söyledi.
Polat son olarak; “Karabük Üniversitesi Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu adı altında bir eğitim pisti olarak yapabiliriz. Bu işin maliyetleri konusunda Karabük’ün önde gelen isimleri maliyet konusunda desteklerini taaddüt ettikten sonra biz havaalanı ile ilgili resmi ve teknik açıdan her türlü çalışmanın önünü açmaya hazırız” dedi.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website