Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Başakşehir'e Yenilerek Elendi


Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-1 yenildi ve kupaya veda etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda GalatasarayBaşakşehir engeline takıldı. Son Türkiye Kupası şampiyonu sarı-kırmızılılar Başakşehir'e deplasmanda 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Galatasaray Süper Lig'de evinde Kayserispor'u konuk edecek.
PODOLSKİ DİREĞE TAKILDI
Maçın daha birinci dakikası dolmadan pozisyon buldu sarı-kırmızılılar. Lukas Podolski'nin 30 metreden çıkardığı füze üst direkte patladı. Önde basan BaşakşehirGalatasaray'a oyun kurma konusunda sıkıntılar yaşattı.
Wesley Sneijder'in 5. dakikadaki sakatlığı ise Galatasaray için yıkım oldu. Sarı-kırmızılılarda Başakşehir maçının bilançosu 3 sakat futbolcu oldu.
OFSAYT İTİRAZLARI
Başakşehir takımının 2 golü de Mustafa Pektemek'ten geldi. Ofsayt itirazlarına rağmen topu alan Edin ViscaMustafa Pektemek'e güzel bir orta çıkardı. Pektemek'in kafa vuruşunda defans ve Cenk Gönen'in hamleleri yetersiz kaldı: 1-0
27. dakikada tekrar sahneye çıkan Pektemek'in vuruşu, savunmaya da çarparak Cenk Gönen'in üstünden filelerle buluştu: 2-0. Galatasaray'ın tek golü 90+2'de Eren Derdiyok'tan geldi.
İSTİFA SESLERİ
Galatasaray taraftarları maçın 60. dakikasından sonra teknik direktör Jan Olde Riekerink için istifa çağrısında bulundular. "Riekerink istifa" diye tempo tutan taraftarlar, 2-0 geride götürdükleri Başakşehir maçında gidişattan memnuniyetsizliklerini dile getirdiler. Taraftarlar ayrıca yönetimi de istifaya davet etti.
CENK MUSLERA'YI ARATTI
Galatasaray'da ilginç sakatlıklar dizisine bir halka daha eklendi. Sarı kırmızılı ekibin stoperi Ahmet Çalık maç öncesi ısınma çalışmasında Lukas Podolski ile girdiği mücadelede sakalandı. Çalık, tedavisinin ardından ilk onbirdeki yerini aldı.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website