"Yüzde 50'yi Geçemezsek İç Savaşa Hazır Olun" Sözleri Üzerine İstifası İstendi


Manisa'daki referandum konferansında 'Yüzde 50'yi geçemezsek iç savaş hazır olun' sözlerini sarf eden İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem'e AK Parti teşkilatından tepki geldi. Erdem'in istifası istendi.

Manisa'nın Soma ilçesinde AK Parti Somaİlçe Genlik Kolları tarafından "Büyük ve Güçlü Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Sistemi" konulu bir konferans gerçekleştirildi. Konferansta konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem, 'Bu referandum oylamasında yüzde elliyi geçemezsek iç savaşa hazır olun' dedi.
"SEÇİM HAVASINDA DEĞİL, BİR İSTİKLAL MÜCADELESİNİN ORTASINDA OLMAK ZORUNDAYIZ"
Konferansa konuşmacı olarak katılan Siyaset Bilimci ve İletişim Uzmanı AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem, Anayasa değişikliği referandumuyla ilgili olarak, önemli açıklamalarda bulundu. 16 Nisan'da yapılacak referandumun bundan önceki oylamalardan daha önemli olduğuna dikkat çeken Erdem, "Bu referandumda bir seçim havasında değil, bir istiklal ve istikbal mücadelesinin tam ortasında olmak zorundayız. Özellikle kadınlarımız 27 Mart 1994 seçimlerinde kapı kapı dolaşarak gezerek bu kutlu yürüyüşün ilk fidesini attınız. Gençler, o yıllardan başlayarak 2002'den 15 yıllık bu kutlu yürüyüşte alın terimizle, akıl terimizle, yürek terimizle bu davaya hizmet etti." dedi.
"YÜZDE ELLİYİ GEÇEMEZSEK İÇ SAVAŞA HAZIR OLUN"
Erdem konuşmasının bir bölümünde 'Bu referandum oylamasında yüzde elliyi geçemezsek iç savaşa hazır olun' sözlerini de sarf etti.
AK PARTİ'DEN TEPKİ
Erdem'in sözlerine AK Parti yönetiminden tepki gelirken, İl Başkan Yardımcısı'nın istifa etmesi istendi.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website