Vatandaşlar gölgeyi tercih edince, İstiklal Caddesi’nin bir tarafı boş kaldı


İstanbul’da termometreler 40 dereceyi gösterirken Taksim İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar gölgeden yürümeyi tercih edince, caddenin bir tarafı boş kaldı.
Vatandaşların gölgeyi tercih etmesi nedeniyle ilginç bir görüntü oluşurken, havanın bunaltıcı sıcak olduğunu ifade eden vatandaşlar, gölge olması nedeniyle caddenin sol tarafını tercih ettiklerini ifade etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarlarının ardından İstanbul’da termometreler bugün 40 dereceyi gösterdi. Kavurucu sıcaklardan bunalan vatandaşlar çareyi gölgeliklerde serinlemekte buldu. Beyoğlu Taksim İstiklal Caddesi’nde ise sıcak nedeniyle vatandaşların gölgede yürümesi ilginç bir görüntü oluşturdu. Öğle saatlerinde güneşin en tepeye çıkmasıyla birlikte caddenin bir tarafında güneş, diğer tarafında ise gölge oluştu. Caddede yürüyen vatandaşlar da bir tarafı tercih edince, caddenin öteki tarafı boşaldı.

“Caddenin sol tarafı gölge olduğu için buradan yürüyorum”

Gölge olması sebebiyle Ahmet Çalışkan, “Caddenin sol tarafı gölge olduğu için buradan yürüyorum. Çünkü diğer taraf güneş ve sıcak. Herkes bu şekilde yapıyor” dedi. İbrahim Köksel ise, “Sıcaklık çok yüksek, yürürken mümkünse gölgeyi tercih ediyorum. Çünkü caddenin diğer tarafı çok sıcak, sürekli bu şekilde yapıyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website