EKİPLER YAĞIŞ BOYUNCA ARALIKSIZ ÇALIŞTI


İstanbul genelinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış Bayrampaşa’da da vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bayrampaşa ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler de yağmurun neden olduğu olumsuzlukları gidermek için seferber oldu.
İstanbul’da etkili olan kuvvetli sağanak yağış il genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Kuvvetli yağış nedeniyle ağaçlar devrildi, kaldırım ve yollarda çökmeler meydana geldi, mazgal kapakları yerinden çıktı ve su baskınları oluştu. Tüm bu olumsuzluklara karşı Bayrampaşa Belediyesi’ne bağlı ekipler de aralıksız çalışarak vatandaşların mağduriyetini giderdi. Afet mücadele ekibi, sel suları ile yollara dolan taş, toprak, kum ve çakılları temizleyerek yolları yeniden trafiğe açtı. Asfalt çökmesi olan bölgelerde iş makineleri ile geçici asfalt tamiri yapılırken, çöken kaldırımlar onarıldı. Devrilen ağaçlar ve kopan ağaç dalları kaldırıldı.  Yerinden çıkan mazgal kapakları ise yeniden yerlerine takıldı.
Çalışmaları Zabıta, Temizlik ve Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü birlikte yürüttü.
BİR YILLIK YAĞMUR 12 SAATTE YAĞDI
Bir yılda yağan yağmurun 12 saatte yağdığını vurgulayan uzmanlar yağış boyunca metrekareye bir saat içinde 67 kilogram yağmur düştüğünü ve kentin temmuz ayı ortalamasının 30 kilogram olduğun açıkladı.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website