Meteoroloji'den İstanbul'a Yeni Uyarı! Kar Gidiyor, Yağmur Geliyor


İstanbul'da bugün etkili olan kar yağışı, yarından itibaren yerini yağmura bırakacak. Meteoroji, şiddetli yağışla birlikte yaşanabilecek olumsuzluklar için vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Kıyı EgeDoğu Karadeniz'in kıyı kesimleri ile AntalyaDenizliBurdur ve Ordu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
KARLA KARIŞIK YAĞMUR BEKLENİYOR
Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Marmara'nın batısında karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı, iç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus öngörülüyor. Rüzgarın kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, diğer yerlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege ile Batı Karadeniz'in batı kıyılarında kuvvetli (50-80 kilometre/saat) olarak esmesi bekleniyor.
İSTANBUL'DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?
İstanbul'da yarın havanın yağmurlu olması bekleniyor. Sıcaklıklar ise en düşük 1, en yüksek 8 derece hissedilecek. Meteoroloji, yarın kentte etkili olması beklenen şiddetli yağmurla birlikte yaşanabilecek olumsuzluklar konusunda vatandaşları uyardı. Kentte 26 Şubat Salı günü ise parçalı bulutlu hava etkili olurken, sıcaklıklar en düşük 3, en yüksek 9 derece civarında olacak.
Kaynak: AA
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website