Yapılandırma Borçlarını Ödeyemeyen Vatandaşlar İçin Son Gün 28 Şubat


Vergi borçlarını yapılandıran ancak taksitlerini zamanında ödeyemeyen vatandaşlar için bir şans daha bulunuyor. Yapılandırmanın devam etmesi için ödemelerin 28 Şubat'a kadar yapılması gerekiyor.
Trabzon Vergi Dairesi Başkanı İlhan Akçay, yapılandırma borçlarını ödeyemeyen vatandaşlar için uyarılarda bulundu. Akçay, yaptığı yazılı açıklamada, 7143 sayılı yasa kapsamında yapılandırılan borçların 28 Şubat'a kadar ödenmesi gerektiği belirtti.
Akçay, şunları kaydetti:
ÖDEME YAPANIN HAKKI DEVAM EDECEK
"7143 sayılı kanuna eklenen geçici madde ile yapılandırma başvurusunda bulunduğu halde 28 Aralık2018 tarihi itibarıyla ödenmesi gereken taksitlerini süresinde ödeyemeyerek kanundan faydalanma haklarını kaybeden borçlular, ihlale neden olan taksitlerini 28 Şubat tarihine kadar ödemeleri halinde kanun hükümlerinden faydalanmaya devam edeceklerdir. Birikmiş borçların tasfiyesi ve geleceğe daha güvenli bir şekilde bakılabilmesi için bu imkanlardan mutlaka yararlanılması gerekmektedir. Ödemeleri, www.gib.gov.tr interaktif vergi dairesi üzerinden kredi kartı ile anlaşmalı banka şubeleri, vergi daireleri vezneleri ve PTT iş yerlerine yapabileceklerdir."

Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website