BAYRAMPAŞA'DA İKİ PROJE BİRDEN HİZMETE AÇILDI


Bayrampaşa Belediyesi’nin ‘ileri belediyecilik’ projeleri kapsamında, yapımını tamamladığı Muratpaşa Spor Kulübü ve Muratpaşa yeni Muhtarlık binası Başkan Atila Aydıner’in ev sahipliğinde düzenlenen programla hizmete açıldı. Programda konuşan Başkan Aydıner, “Vatandaşlarımıza söz verdik ve yaptık. Bizim yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.
'İleri belediyecilik' projelerini bir bir hizmete sunan Bayrampaşa Belediyesi, bunlara bir yenisini daha ekledi. Yapımı tamamlanan Muratpaşa Spor Kulübü ve Muratpaşa yeni Muhtarlık binası Muratpaşa Mahallesi Kamil Caddesi’nde hizmete açıldı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde düzenlenen açılış programına Osman Aslan Canbaba, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa Müftüsü Yılmaz Küçük, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, Muratpaşa Spor Kulübü yöneticileri ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
“BAYRAMPAŞA’NIN YARINLARI ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK”
Programda konuşan Başkan Aydıner, “Bugüne kadar Bayrampaşa için çok çalıştık, çok ter döktük. İnşallah bundan sonra da halkımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Bugün, söz verdiğimiz ileri belediyecilik projelerimizden ikisini daha vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bizim yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Planladığımız projelerimizle Bayrampaşa’nın yarınları çok daha güzel olacak inşallah. Açılışını yaptığımız kulüp binasının Muratpaşa Spor Kulübü ve sporseverler, muhtarlık binasının ise mahalle sakinlerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Yeni Zelanda’daki saldırıya da değinen Başkan Aydıner, “Camide ibadet eden Müslümanlara yapılan hain saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Menfur saldırıda şehit olan din kardeşlerimize Yüce Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum” açıklamasını yaptı.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website