Beyazıt'ta özel halk otobüsü yayaların arasına daldı!


Beyazıt Meydanı'nda gaz pedalı takılı kaldığı iddia edilen otobüs ortalığı savaş alanına çevirdi. Otoparka dalarak araçlara çarpan otobüs, sürüklediği araçlarla birlikte ana yola indi. Kazada yaralanan 4 kişi hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgilere göre olay, Beyazıt Meydanı otobüs duraklarında yaşandı. Duraktan hareket eden 91 E Beyazıt - Göztepe Mahallesi seferini yapan özel halk otobüsü, iddiaya göre gaz pedalının takılı kalması nedeniyle birden otoparka daldı. Otoparkta bulunan çok sayıda araca çarpan otobüs, ardında sürüklediği araçla birlikte Ordu Caddesi'ne indi. Beyazıt Meydanı'nın adeta savaş alanına döndüğü ve 12 aracın hasar gördüğü kazada yaralanan 4 kişi, hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin kazaya karışan araçları kaldırma çalışmaları sürüyor.  
Beyazıt Meydanı'nda halk otobüsü dehşetini görgü tanıkları anlattı
Beyazıt Meydanı'nda yaşanan halk otobüsü dehşetini görgü tanıkları anlattı. Otobüsün yolcuları indirdikten sonra hızla yayaların ve araçların üzerine geldiğini ifade eden Mehmet Karahan ,"Sabah erken saatlerde araç yolcuları indirdi. Sonra araçları ezerek gitti aşağıya doğru. Bize de çarpıyordu. Arkadaş uyardı. Kendimi aşağıya attım. Çok hızlı geliyordu" dedi.
Beyazıt Meydanı'nda gaz pedalı takılı kaldığı iddia edilen otobüs otoparka dalarak araçlara ve yalara çarpmıştı. Yaralanan 4 kişi hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, ortalığın savaş alanına döndüğü kazada 12 araç hasar görmüştü. Kaza anını gören görgü tanıkları o anları anlattı. 
Kazanın olduğu sırada simit tezgahının başında beklediğini ifade eden Mehmet Tüysüz, "Ben tezgahın başındaydım . Burada otobüs aşırı hızla geldi. Oradan gelirken 2 kişiye çarptığını gördüm. Benim yanıma gelince kapı açıldı. Kızın biri duvarın dibine gitti. Şoför direksiyonu tutmuştu sıkıca. Çarparak araçları ezerek aşağıya kadar gitti. 3 kişi gördüm" dedi. 
Başkan bir görgü tanığı ise "Ben dinlenmek için oturdum. Baktım araç hızlı geliyordu. Orada turistlere çarptı. Ambulans gelip hastaneye götürdü yaralıları" diye konuştu. 
Mehmet Karahan isimli görgü tanığı ise,"Sabah erken saatlerde araç yolcuları indirdi. Sonra araçları ezerek gitti aşağıya doğru. Bize de çarpıyordu. Arkadaş uyardı. Kendim, aşağı attım. Çok hızlı geliyordu. Şoförün burnu bile kanamadı" ifadelerini kullandı.
iha
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website