Binali Yıldırım: 2 bin 500 tapu dağıtılmaya başlandı


AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Binali YıldırımÜsküdar'daki ATA 2 Sitesi Tapu Dağıtım Töreni'ne katılarak  yıllardır beklenilen bir sorunun daha çözüldüğünü belirtti.
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, site sakinlerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, "2 bin 500 tapu dağıtılmaya başlandı. Az önce bu noktaya gelinceye kadar ne yollardan  geçtiğimizi, ne zorluklarla karşılaştığımızı sunucu kardeşimiz anlattı.  Gençliğimde buralara geldiğimde, tek tük evler vardı. Bugün her yerde yerleşim  var. Bir kısmı gayet güzel derli toplu yapılmış ama bir kısmı da çok hızlı bir  şekilde yapılmış. Bizim amacımız İstanbul'u her yönüyle en güzel gıpta edilen bir  şehir haline getirmek." diye konuştu.
Önemli olanın sorunları torunlara bırakmadan çözmek olduğunu anlatan  Yıldırım, dağ gibi sorunları dağ gibi çözümlere ulaştıran anlayışla hareket  edileceğini vurguladı.
Yıldırım, İstanbul'un müjdelenmiş bir şehir olduğunu aktararak,  İstanbul'un 1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan'ın ayağa kaldırdığı bir şehir  olduğunu ifade etti. İstanbul'a hizmet etmenin kendileri için büyük bir şans,  büyük bir lütuf olduğunu vurgulayan Yıldırım, "İnşallah sizlerin desteğiyle bu  görevi ve sorumluluğu bize verirseniz, sizi asla hayal kırıklığına  uğratmayacağız." dedi.
Bu toprakların ülkenin kaderi olduğunu söyleyen Yıldırım, AK Parti  hükümetlerinin hizmetleriyle ilgili bilgiler verdi.
"Terörle mücadele küresel bir iştir"
Yeni Zelanda'da iki camiye yapılan terör saldırısına değinen Yıldırım,  şunları söyledi:
"Yeni Zelanda'da 2 camide ibadet halinde olan 49 masum insanı  katlettiler. 70 sayfalık da bir manifesto yayınladılar. Manifestoda ne diyor?  'Siz Boğaz'ın Avrupa Yakası'na geçmeyin yoksa sizi yok edeceğiz.' Terör deyince  Batı dünyasının aklına hemen Müslümanlar gelir. 'İslamcı terör örgütü' diye hemen  etiketi yapıştırırlar. Terörle mücadele küresel bir iştir. Teröristin dini olmaz,  etnik kimliği ve milleti de olmaz. Terörist, öldürme makinesidir. Dünyanın  neresinde olursa olsun herkesin teröre aynı dik duruşu göstermesi gerekir. O  zaman bölgesel, küresel barış ve kardeşlik olur. Türkiye bölgede barış, istikrar  ve kardeşlik için mücadele ediyor. Gelecek zaman içerisinde ülkemizin birliği,  beraberliği, kardeşliği daim eylemek için bu mücadelede yılmadan, yorulmadan  birlikte çalışacağız."
Konuşmasının ardından, Binali Yıldırım bazı site sakinlerine  tapularını verdi.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website