Türk Futbolunun Köklü Takımlarından Manisaspor 3. Lige Düşüyor

2. Ligde borçları yüzünden 15 puanı silinen ve elinde sadece altyapı oyuncuları kalan Manisaspor, bu hafta oynayacağı Ankara Demirspor maçını kazanamazsa matematiksel olarak küme düşecek.
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta borçları yüzünden 15 puanı silinen, transfer yasağını aşamayınca elinde yalnız altyapı oyuncuları kalan Manisaspor, sezonun bitimine haftalar kala havlu atmak üzere.
Grupta Eyüpspor deplasmanından da 7-2'lik mağlubiyetle dönen eksi 3 puanlı siyah-beyazlılar, bitime 8 hafta kala Niğde Anadolu'yu mağlup eden düşme hattının tek basamak üzerindeki Bayrampaşa'nın 23 puan gerisine düştü.
ANKARA DEMİRSPOR MAÇINDAN GALİBİYET ÇIKMAZSA TAKIM KÜME DÜŞECEK
Umutlarını aylar önce yitiren Manisaspor, pazar günü taraftarı önünde konuk edeceği Ankara Demirspor'u yenemediği takdirde matematiksel olarak 3'üncü Lig'e düşüşünü erken ilan edecek. Bayrampaşa'nın haftayı galibiyetle kapatması durumunda Manisaspor'a kazanmak da yetmeyecek.
Manisaspor; Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Caner Erkin, Sezer Öztürk, Uğur İnceman, Hakan Balta, Adem Gülüm, Holosko gibi birçok yıldızın bulunduğu kadrosuyla yıllarca Ege'yi Süper Lig'de temsil etmişti.
Kaynak: DHA
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website