Ülkü Ocakları kararını verdi


 31 Mart yerel seçimler için kararını verdi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı 'ten  ile ilgili açıklama geldi. Ateş "Ülkücü gençliğin kararı bellidir ve Cumhur İttifakı'nın yanındadır" dedi.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ateş: "Ülkücü gençliğin kararı bellidir, Türkiye'nin geleceğine sahip çıkma mücadelesinde Cumhur İttifakı'nın yanındadır."
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, "18-25 yaş arası ve ilk kez oy kullanacak olan sevgili gençleri geleceklerine sahip çıkmaya ve mutlaka sandığa gitmeye davet ediyorum.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, "18-25 yaş arası ve ilk kez oy kullanacak olan sevgili gençleri geleceklerine sahip çıkmaya ve mutlaka sandığa gitmeye davet ediyorum. Yarın kendinizin ve ülkemizin geleceğine oy vereceğinizi unutmayın" dedi.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Ülkü Ocakları'ndan yazılı açıklama geldi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ateş açıklamasında,"Siz, ışığını tarihin derinliklerinden; Metehan'dan, Sultan Alparslan'dan, Osman Gazi'den, Fatih Sultan Mehmet Han'dan, Mustafa Kemal Atatürk'ten alan gençlersiniz. Adını tarihe altın harflerle yazdırmış Asil Türk Milleti'nin evlatlarısınız" ifadelerine yer verdi.

ÜLKÜCÜ GENÇLİK, CUMHUR İTTİFAKI'NIN YANINDA
Geleceğin anahtarının Türk gençliğinin elinde olduğunu belirten Ateş," 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne artık sadece saatler kaldı. 18-25 yaş arasında olup; ilk kez oy kullanacak olan sevgili gençleri geleceklerine sahip çıkmaya ve mutlaka sandığa gitmeye davet ediyorum. Yarın kendinizin ve de ülkemizin geleceğine oy vermeyi unutmayın. Ülkücü Gençliğin kararı bellidir: Ülkücü Gençlik, Türkiye'nin geleceğine sahip çıkma mücadelesinde Cumhur İttifakı'nın yanındadır.' Çağ açıp çağ kapatan ecdadın, yeni bir çağı açacak olan mührü vuracak torunları olarak Türk Gençliği'nin en doğru kararı vereceğine yürekten inanıyor ve güveniyorum" cümlelerini kullandı.
Sabah com.tr
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website