BAYRAMPAŞA KAN BAĞIŞINA DEVAM EDİYOR


Bayrampaşa Belediyesi’nin, koronavirüs salgını nedeniyle kan stokları azalan Kızılay için ortaklaşa düzenlemeye devam ettiği kan bağışı kampanyasına Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de destek verdi. Başkan Aydıner’in daveti üzerine belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş da kan bağışında bulundu.
Koronavirüs salgını nedeniyle kan stokları azalan Kızılay için harekete geçen Bayrampaşa Belediyesi, kan bağışı kampanyası düzenlemeye devam ediyor. “Haydi Bayrampaşa! Kan Ver, Hayata Can Ver!” sloganıyla Kızılay Bayrampaşa Şubesi ile birlikte düzenlenen kampanya, Bayrampaşa Hoca Hayri Efendi Merkez Camii önünde gerçekleştirildi.
Kampanyaya büyük ilgi gösteren vatandaşlar, kan bağışının yapıldığı çadırların önünde sosyal mesafe kuralına dikkat ederek uzun kuyruklar oluşturken kampanyaya destek veren Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner kan bağışının çok önemli olduğunu söyleyerek ”Her ünite kanın bir hayat kurtarmaya vesile olduğunun farkındayız. Koronavirüs salgını ülkemizdeki kan stoklarının düşmesine neden oldu ve bağışlara daha fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Kızılay’ın yapmakta olduğu kampanyaya biz de burada ev sahipliği yapıyoruz. Bu kritik dönemde büyük bir duyarlılık göstererek kan veren hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website