Doğal ağaç tünelli yol kendisine hayran bırakıyor


1/9UNESCO Dünya Miras Listesi`nde yer alan ve "Korumanın başkenti" unvanıyla anılan Karabük`ün Safranbolu`da ilçesinde doğal ağa tünelli yol görenleri kendisine hayran bırakıyor. Ersin Turan - Yasin Erdem
2/9"En iyi korunan 20 kent" arasında bulunan Safranbolu ilçesi, han, hamam, cami, konak, çeşme ve köprüler gibi tarihi eserlerle adından söz ettirirken, doğa turizmiyle de insanların ilgisini çekiyor.
3/9Safranbolu ile Bartın`ı birbirine bağlayan karayolunda yer alan doğal ağaç tünelli yol, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. İnsanlar yolda durup fotoğraf çektirirken, sosyal medya gibi platformlarda paylaşılan fotoğraflar beğeni alıyor.
4/9Ağaç tünelli yolu internette gören Antalyalı arkadaşlar da yolu görmek için Safranbolu`ya geldi.
5/9Yolu görmek için Antalya`dan gelen Mustafa Göncü, İhlas Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, yolun çok güzel bir atmosferi olduğunu söyledi.
6/9Fotoğraf çektirmek için güzel bir yer olduğunu ifade eden Göncü, "Müthiş bir atmosfer, fotoğraf çektirmek istedik. Biraz tehlikeli ama yine de güzel. Tedbirli şekilde fotoğraf çekiyoruz" dedi.
7/9Bayram Yokuş da Antalya`dan geldiklerini ve hayran kaldıklarını belirtti.
8/9Safranbolu`nun çok güzel bir yer olduğunu aktaran Yokuş, "Bölge yeşillik, gayet güzel temiz hava. Bizim oralar buraya göre daha sıcak. Ama güzel beğendik. Ağaç tünelli yolu paylaşımlardan bakmıştık merak etmiştik, o yüzden gelip dolaşalım istedik, nasip bugüneymiş" diye konuştu.
9/9İnsanlar bir yandan çektikleri fotoğraflarla anı ölümsüzleştirirken, diğer yanda da tehlikeye davet çıkarıyorlar. Yolun ortasında yere oturarak fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar, gelen araçları ve kendilerini tehlikeye atıyor.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website