Son Dakika: Bakanlık harekete geçti! Vale ve değnekçi sorunu ortadan kalkacak

 


Son dakika: İçişleri Bakanlığı, aracı olanların sık sık sıkıntı yaşadığı vale ve değnekçilerle ilgili düzenleme için adım attı. Ücretsiz otopark alanları içerisinde, karayollarında ve halkın kullanımına açık alanlarda, vale hizmetine özel yerler oluşturulamayacak.


 günlerde karıştıkları olaylarla bir kez daha gündeme geldi. İstanbul Taksim'de değnekçilik yapan bir kişi otopark ücreti ödemek istemeyen bir kişiyi bıçaklamıştı.

"EĞİTİMİNİ ALAN VALE OLACAK"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bugün vale düzenlemesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada "Eğitimini alan, aynı zamanda bu konuda kimliklendirilen bir sistem olacak vale sistemi. Vatandaşımızın bir tabirle bildiği değnekçilerin, bir fırsat bulup vatandaşımızın huzursuz eden anlayışı da ortadan kaldıracaktır. Kurumların vale sistemi varsa, bunları sağlayabilmek kabiliyeti olacaktır. Aksi takdirde emniyetimiz, jandarmamız bu hizmetlere ancak izin verebilecek. Aksi takdirde herhangi bir şekilde izin verilmeyecektir. Bunu ayrıştırmak lazımdı. Çakar meselesinde önemli adımlar attık, araç çekme meselesinde trafikte önemli adımlar attık, şimdi vale meselesini de standarda bağlayacağız. Adım adım süreçleri hayata geçireceğiz" dedi.

Son Dakika Haberleri - Son Dakika Haber - Güncel Haberler

Son Dakika: Bakanlık harekete geçti! Vale ve değnekçi sorunu ortadan kalkacak
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website