BAŞKAN AYDINER, ‘SAĞLIKLI YAŞAM ETKİNLİĞİNDE’



 Başkan Atila Aydıner, Bayrampaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Sağlıklı Yaşam Etkinliğine’ katılarak protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte spor yaptı.

Bayrampaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Çetin Emeç Stadı’nda ‘Sağlıklı Yaşam Etkinliği’ düzenledi. Etkinliğe Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur,  Bayrampaşa Spor İlçe Müdürü Fatih Sultan Mehmet Alabacak ve Bayrampaşa Müftüsü Yılmaz Küçük ile vatandaşlar katıldı.

Etkinlik boyunca pandemi kurallarına uygun olarak spor yapan Başkan Aydıner, “Koronavirüs salgını nedeniyle sportif faaliyetlere maalesef ara vermek durumunda kaldık. Ancak salgının olumsuz etkilerinden korunmak için güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmamız gerekiyor. Bunu da sağlıklı beslenerek ve düzenli spor yaparak sağlayabiliriz. Mesafe, temizlik ve maske kuralını ihlal etmeden spor yapmaya devam etmeliyiz. Gün gelecek ve salgın bitecek, biz de her branşta ve her yerde komşularımız, gençlerimiz ve çocuklarımız ile beraber sporu yeniden hayatımızın merkezine konumlandıracağız” dedi.

Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website