BAYRAMPAŞA'DA AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE BÜYÜK DESTEK

 


Gençleri spora teşvik etmek için spora ve sporcuya olan desteğine devam eden Bayrampaşa Belediyesi, düzenlenen programla ilçedeki amatör spor kulüplerine nakdi yardımda bulundu. Kulüp başkanlarına çekleri tek tek takdim eden Başkan Atila Aydıner, “Bayrampaşa’yı sporda da marka ilçe yapmak için amatör spor kulüplerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bugüne kadar çok sayıda spor tesisini hizmete sunan ve amatör spor kulüplerine düzenli olarak malzeme yardımı yapan Bayrampaşa Belediyesi, bu kez de amatör spor kulüplerine nakdi yardımda bulundu. Bayrampaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen programla ilçedeki toplam 17 kulüp, 13 bin 530 lira tutarındaki çeklerine kavuştu. Programa Başkan Aydıner’in yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Gemici ile Ahmet Tüfekçi, belediye meclis üyeleri, Bayrampaşa Kulüpler Birliği başkanı Ülkü Gürkan ile spor kulüplerinin başkanları katıldı.

“KULÜPLERİMİZE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Kulüp başkanlarına çekleri tek tek takdim eden Başkan Atila Aydıner, “Biz Bayrampaşa’mızdaki amatör spor kulüplerimize 25 yıldır malzeme yardımı yapıyor ve lojistik destek veriyoruz. Spor kulüplerimizin gelişmesine ve büyümesine katkı sunmak amacıyla, onlara bu kez de ‘nakdi yardım çeki’ ile destek sağlıyoruz. Böyle bir desteği amatör spor kulüplerine vermekten bir belediye başkanı olarak son derece mutluluk duyuyorum. Çünkü bu kulüplerde spor yapan gençler bizim geleceğimiz. Amatör spor kulüpleri, gençlerimizin sağlıklı bir beyin ve vücuda sahip olmalarında ve doğru arkadaşlıklar kurmalarında olanak sağlayan en önemli yerlerinden biridir. Ayrıca amatör düzeyde yetişen sporcular ileride profesyonel düzeyde oynayarak ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek olan kişilerdir. O nedenle Bayrampaşa’yı sporda da marka ilçe yapmak için amatör spor kulüplerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.



“BAŞKANIMIZ AYDINER’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Verilen destekten çok memnun olduklarını söyleyen kulüp başkanları da  “Bayrampaşa Belediyesi üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor, kulüplerimize gerek parasal noktada gerek malzeme noktasında her zaman destek oluyor. Belediyemiz spora ve gençliğe son derece önem vererek bizlere sahip çıkıyor. Bize destek veren Belediye Başkanımız Sayın Atila Aydıner’e ve çalışma ekibine çok teşekkür ediyoruz.” diyerek düşüncelerini dile getirdiler.

YARDIM YAPILAN KULÜPLER
Altıntepsi Spor Kulübü
Bayrampaşa Demir Spor Kulübü
Muratpaşa Spor Kulübü
Bayrampaşa Altınaslar Spor Kulübü
Cevatpaşa Spor Kulübü
Bayrampaşa Doğan Spor Kulübü
İstanbul Giresun Spor Kulübü
Gürzafer Spor Kulübü
İstanbul Bafra Spor Kulübü
Yıldırım Bosna Spor Kulübü
Bayrampaşa Teknik Spor Kulübü
Kartaltepe Spor Kulübü
Çankırı Maruf Spor Kulübü
Terazidere Spor Kulübü
Sağmalcılar Spor Kulübü
Sancak Spor Kulübü
Tuna Spor Kulübü

 

Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website