Bordo renkli taksiler, sarı renge dönüştürülecek

 


Çatalca, Silivri, Şile bölgelerinde bulunan bordo renkli 212 taksi UKOME toplantısında alınan karar ile sarı renkli taksiye dönüştürülecek.

Bordo renkli taksiciler bu dönüşümün bedelsiz olacağını söyledi.


Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)'den alınan karar ile Çatalca, Silivri ve Şile bölgelerinde çalışan 212 adet bordo renkli taksinin sarı renkli taksiye dönüştürüleceği söylendi. Yapılan değişim sayesinde bordo renkli taksilerin şehir içinde de yolcu almaları serbest hale gelmiş olacak. Durumu değerlendiren Bordo renkli taksi sürücüsü Cüneyt Akkuş, kararın beklendiğini ifade ederek, “Çok iyi oldu bu karar. Aynı bölgede 3-4 renk taksinin olması çok sıkıntılı bir durumdu şoförler, esnaflar arasında da sıkıntılı bir durumdu. Bu olayın çözülmesi çok iyi oldu. Sarı renge döndük. Arkadaşlarda memnun. Hiçbir ücret karşılığı verilmedi. Sıkıntı yok artık ücret talep edilmedi bizden” dedi.


Bir diğer bordo renkli taksi sürücüsü ise kararı olumlu karşıladıklarını kaydederek, “Bu karar için teşekkür ederim ancak İstanbul trafiğini azaltırlarsa çok iyi olur. Trafik çok kalabalık. Bu sistem için bizden para alınmadı. Diğer sarı taksi sürücüleriyle şimdilik bir sıkıntı yaşamadık” diye konuştu.

Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website