MHP BAYRAMPAŞA’DA NÖBET DEĞİŞİMİ

 



        6.5 Yıldır MHP Bayrampaşa İlçe başkanlığı görevini başarıyla yürütün, başarılı çalışmaları ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan  Yaşar Kaba 27 Eylül 2020 Pazar günü Haliç Kongre Merkezinde yapılan MHP İstanbul İl başkanlığı kongresinde, İl yönetimine seçilmiştir. Yaşar Kaba’nın İl yönetimine seçilmesi ile İlçe başkanlığı görevi de sona erdi. Kaba’nın il yönetimine girmesi ile MHP Bayrampaşa İlçe başkanlığı’na İlçe başkan yardımcısı İbrahim Yeşil getirilmiştir.

         Yeni İlçe başkanı İbrahim Yeşil, Yaşar Kaba ile birlikte 6.5 yıl aynı yönetimde görev almış, eski dönemlerde de Bayrampaşa Ülkü Ocağı başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

         29 Eylül 2020 Salı günü yapılan Yönetim kurulu toplantısında  törenle devir teslim yapılarak eski ilçe başkanı, yeni İl yönetim kurulu üyesi Yaşar Kaba, İlçe başkanlığı görevini yeni İlçe başkanı olan İbrahim Yeşil’e devir etmiştir. 

         İbrahim Yeşil, İl yönetimine seçilen Yaşar Kaba’ya üstün hizmetlerinden dolayı Yönetim kurulu adına plaket takdim etmiş, aynı zamanda kadın kolları başkanı Sabibe Aydın’da Yaşar Kaba ve yeni İlçe başkanı İbrahim Yeşil’e yeni görevlerinde başarılar dileyerek Kadın kolları adına çiçekler takdim etmiştir.

        Bizde İstanbul Haber olarak MHP İstanbul İl yönetimine seçilen Yaşar Kaba’ya ve Bayrampaşa MHP yeni İlçe başkanı olan İbrahim Yeşil’e yeni görevlerinde başarılar dileriz.  

 

www.istanbulhabergazetesi.com









Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website