TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İÇİN İMZALAR ATILDI

 


Bayrampaşa Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında KHK ile kadroya geçen 871 belediye işçisini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Sendika temsilcileri ile yapılan toplu iş sözleşmesine göre işçilerin ücretlerinde ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapıldı. İmza töreninde konuşan Başkan Atila Aydıner, “Tarafların taleplerini ve tekliflerini ortak paydada buluşturarak, önümüzdeki 2 yılı kapsayacak bir sözleşmeye imza attık. İlçemiz ve işçilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi ile Hak-İş Hizmet-İş Sendikası arasında KHK ile kadroya geçen 871 işçi için Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Sendika temsilcileri ile yapılan toplu iş sözleşmesine göre işçilerin ücretlerinde ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapıldı. Bayrampaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen imza törenine Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Gemici ve Naser Şimşek ile sendika ve işçi temsilcileri katıldı.

“ORTAK PAYDADA BULUŞTUK”
İmza töreninde konuşan Başkan Atila Aydıner, “Pandemi süreci başladığından beri ekiplerimiz ile gece-gündüz sahadayız. İşte bugün sahada ve kurumumuzda ter döken emekçilerimiz için bir aradayız. Onların ücretlerini ve sosyal haklarını iyileştirmek için uzun mesailer harcadık, bir dizi görüşmeler gerçekleştirdik. Belediyemiz, belediyemizin şirketi Baypaş, işçilerimizin sendikası Hizmet-İş ve işveren sendikası Miksen görüştüler, konuştular ve sonunda bir karara varıldı. Ülkemizin şartlarını ve belediyemizin imkânlarını da göz önünde bulundurarak zam oranını yüzde 12.62 olarak belirledik. İkramiye tutarını da 10 günden 20 güne çıkardık. Sosyal yardım oranlarını da artırdık. Tarafların taleplerini ve tekliflerini ortak paydada buluşturmak için büyük gayret gösterdik. Önümüzdeki 2 yılı kapsayacak bu sözleşmenin işçilerimiz ve aileleri için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu sürece emek verenlere de teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website