İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ partisinin Disiplin Kuruluna sevk edildi

 


İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, partiye ve İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik açıklama ve ithamları nedeniyle Disiplin Kuruluna sevk edildi.

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın parti ve İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile ilgili açıklama ve ithamlarının kamuoyunca bilindiğini belirtti.

Gelişmeler üzerine; il başkanları ve 108 ilçe başkanının disiplin sürecinin başlatılması yönünde talepte bulunduğunu hatırlatan Poyraz, şunları kaydetti:

"Genel Sekreterliğimize yapılan başvurular, Sayın Genel Başkanımıza iletilmiş, Genel Başkanımız da başvuru ve talepleri değerlendirerek Sayın Ümit Özdağ’ın Disiplin Kuruluna sevkine karar vermiştir."

Kavuncu'yu FETÖ ile suçladı

İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu söylemiş; Buğra Kavuncu'nun İyi Parti'ye gelmesinden önce Meral Akşener'i uyardığını da belirtip, ''Meral Hanım, güvenlik konusunda devletin en önemli kişisiyle görüştüğünü ve Buğra Kavuncu hakkında, 'Bir olumsuz bilgi yok' dediklerini bana söyledi. Ben de kendisine, 'Devlet elindeki her bilgiyi vermez' dedim" ifadelerini kullanmıştı.

Ümit Özdağ, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğu iddiasını Enver Altaylı'nın yeğeni olması ile Kazakistan’da bulunduğu yıllarda, daha sonra FETÖ'den kapatılan, Kazak Türk İş Adamları Derneğinin (KATİAD) kurucu ve yöneticisi olmasına dayandırmıştı.

Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website