Mesut Yılmaz hayatını kaybetti

 


Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü hastaneden Mesut Yılmaz için hastaneden yazılı açıklama yapıldı.

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü hastaneden de yazılı bir açıklama yapılarak, Hepinizin bildiği gibi TC. Eski Başbakanlarından sayın Ahmet Mesut Yılmaz yaklaşık 2 aydır Akciğer kanseri ve sonrasında gelişen tıbbi durumlar nedeniyle sürdürdüğü mücadelesine bugün itibari ile yenik düşmüş ve hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kederli ailesine ve sevenlerine sabır dileriz. Türk milletinin başı sağ olsun” ifadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan taziye mesajı

Sözcü Kalın açıklamasında "Eski Başbakan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet, değerli ailesine ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Bakan Koca'dan taziye mesajı

Sağlık Bakanı Koca açıklamasında "Bir süredir tedavi gören ve durumunu yakından takip ettiğimiz Eski Başbakanlarımızdan Sayın Mesut Yılmaz'ı kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Bakan Pakdemirli'den taziye mesajı

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli mesajında "Türk siyasetinin değerli ismi eski Başbakanlarımızdan Sn. Mesut Yılmaz'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisi ülkemize yaptığı önemli hizmetlerle hatırlanacak, anılacaktır. Allah rahmet eylesin, ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan taziye mesajı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu:"Eski Dışişleri Bakanımız ve Başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz'ın vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum."

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten taziye mesajı

AK Parti Sözcüsü Çelik:"Eski Başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz'ın vefatını büyük üzüntüyle öğrendik. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Değerli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz"

TBMM Başkanı Şentop'tan Mesut Yılmaz için taziye mesajı

TBMM Başkanı Şentop: "Sağlık sorunları nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. kendisine rahmet, başta eşi Berna Yılmaz hanımefendi olmak üzere tüm kederli ailesine başsağlığı ve sabır dilerim."

İletişim Başkanı Altun'dan taziye mesajı

İletişim Başkanı Altun:"Türkiye siyaset hayatının mümtaz simalarından, eski başbakanımız Mesut Yılmaz'ın vefatını büyük bir teessürle öğrendim.Mesut Yılmaz'a Allah'tan rahmet, eşi Berna Hanım'a, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

[11:39, 30.10.2020] +90 505 403 28 87: İletişim Başkanı Altun:"Türkiye siyaset hayatının mümtaz simalarından, eski başbakanımız Mesut Yılmaz'ın vefatını büyük bir teessürle öğrendim.Mesut Yılmaz'a Allah'tan rahmet, eşi Berna Hanım'a, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."
[11:42, 30.10.2020] +90 505 403 28 87: Bakan Kurum:"Eski Başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz'ın vefatını büyük üzüntüyle öğrendik.Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum."

Bakan Kurum'dan Yılmaz için taziye mesajı

Bakan Kurum:"Eski Başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz'ın vefatını büyük üzüntüyle öğrendik.Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum."

Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website