MHP BAYRAMPAŞA’DA TANIŞMA YEMEĞİ

 



 

Milliyetçi Hareket Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanlığı Yönetim kurulu ile İl Başkanı, İl yönetim kurulu tanışma yemeği Double Tree by Hilton Topkapı Otel’de 23 Ekim 2020 Cuma akşama saat:19.00 da gerçekleştirildi.

         Tanışma programına TBMM Başkan Vekili İstanbul Milletvekili Celal Adan, İl Başkanı Birol Gür, İl teşkilatlardan sorumlu İl Başkan yardımcısı Yaşar Kaba, İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim kurulu’nun yanısıra MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı İbrahim Yeşil, Bütün yönetim kurulu, Kadınlar Kolu ve Mahalle Başkanları katıldı. Programda sosyal mesafe kurallarına azami gayretin gösterildiği masaların aralarının yaklaşık 3 metre olduğu her masada da yarı yarıya sandalye konarak sosyal mesafenin korunduğu, girişte ateş ölçümünün yapıldığı, el dezenfektanları ile maske kurallarına uyulduğu da gözlerden kaçmadı.



           Bayrampaşa İlçe Başkanı İbrahim Yeşil açılış konuşmasını yaparak katılanlara teşekkür etti. Yönetim Kurulu üyelerini, Mahalle Başkanlarını isim okuyarak takdim etti. Daha sonra MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür kürsüye gelerek, genel olarak parti politikaları, özellikle sosyal medya konularına hassasiyet gösterilmesini, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ve üst düzey yöneticilerin konuşmalarını mutlaka takip etmelerini ve özellikle grup toplantılarının takip edilerek partimizin genel ve güncel politikaları hakkında bilgilerini sürekli yenilemelerinin önemine değindi. Yeni İlçe Başkanı İbrahim Yeşil ve Yönetim kuruluna başarılar diledi.

            TBMM Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Celal Adan’da yaptığı konuşmada genel parti politikaları, geçmişte yaşadıkları ve bu süreçler hakkında bilgiler verdi .












Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website