Sıcaklık 13 derece birden düşecek kar yağacak! İstanbul için de uyarı var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu raporunu yayınladı. Buna göre iç ve batı kesimlerde sıcaklık artarken doğu kesimlerde ise azalıyor. NTV meteoroloji editörü Dilek Çalışkan ise hafta sonu hava sıcaklıklarının düşeceğini Karadeniz yaylaları ve Erzurum’da pazar akşamı kar yağışı beklendiğini açıkladı. NTV meteoroloji editörü Dilek Çalışkan, hafta sonu hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte, Karadeniz yaylaları ve Erzurum’da Pazar akşamı kar yağışı beklendiğini açıkladı. Çalışkan'a göre yarın Marmara ve İstanbul’da da yağış var, pazar günü İstanbul'da sıcaklıklar 5-6 derece düşecek. Çalışkan "Cumartesi-pazar arasında sıcaklık 13 derece düşecek. Karadeniz yayaları ve Erzurum tarafına kar yağışı ihtimali yüksek. Bugün sıcaklık düne kadar daha yüksek. Yağış ise az. Yarın da sıcak bir gün ama İstanbul ve Marmara önce serinleyecek yerlerden sıcaklık düşmeye başlıyor." dedi. Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunun yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Akdeniz'de yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.
Batı Karadeniz: Parçalı, zamanla az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor. Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı doğusunun çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Güney Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusunun yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website