Denetime çıkan vali depodaki yağları görünce talimatı verdi: Götürün vatandaşa dağıtın

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, kentte faaliyet gösteren market ve depolarda sıvı yağ denetimi yaptı. Aydoğdu, bir depoda çok miktarda sıvı yağ olduğunu görünce görevliye "Bütün Aksaray'ı doyuracak yağ var sizin depolarınızda. Bugün bunlar bitecek. Alıp götüreceğiz. Valiliğin önünde vatandaşlara dağıtacağız. Bütün sorumluluk bende." dedi. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle ayçiçek yağı bulamayacağı korkusuna kapılan vatandaşlar, marketlere akın etmeye başladı. Talebin bir hayli fazla artması nedeniyle market raflarında ürün kalmadı. Bu durum fırsatçıları da ortaya çıkardı. RAFA KOYMADIKLARI YAĞLAR DEPOLARDAN ÇIKTI Vatandaşın panikle ayçiçek yağı alması sonrası bazı marketler, raflara ürün koymadı ve fiyat artırdı. Ekipler Türkiye'nin dört bir yanında denetimlerini artırırken birçok marketin rafa koymadığı yağları depolarda sakladığı ortaya çıktı.
AKSARAY VALİSİ SAHAYA İNDİ Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, sıvı yağın stoklanmasıyla ilgili beraberindeki görevlilerle birlikte kentte faaliyet gösteren market ve depolarda denetlemelerde bulundu. Vali Aydoğdu, bir depodaki denetim sırasında çok miktarda sıvı yağı olduğu görünce sorumlu kadın görevliye, ne kadar yağın olduğunu sordu. Kadın görevli de "4 bin 500 koli benim sabahki stoğum vardı ve neredeyse bu kadar da çıkış var, mağazaların siparişi var." dedi.
"VALİLİĞİN ÖNÜNDE VATANDAŞA DAĞITACAĞIZ" Bunun üzerine Vali Aydoğdu, "Bugün akşama kadar buranın hepsini bitireceksin. Siz hepiniz bu vatanın insanlarısınız. İnsanlar orada sıra bekliyor. Bütün Aksaray'ı doyuracak yağ var sizin depolarınızda. Bugün bunlar bitecek. Alıp götüreceğiz. Valiliğin önünde vatandaşlara dağıtacağız. Bütün sorumluluk bende." diye konuştu.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website