Her şey var, kazanan yok! Nefes kesen maçta Fenerbahçe ile Trabzonspor puanları paylaştı 1-1

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldı. 17. dakikada İrfan Can Kahveci'nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan sarı-lacivertliler, 22. dakikada Nwakaeme'nin attığı gole 71. dakikada Zajc'la cevap verdi ve Kadıköy'de puanlar paylaşıldı. Fenerbahçe ile Trabzonspor, Süper Lig'in 28. haftasında Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Başından sonuna kadar büyük bir heyecana sahne olan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. KIRMIZI KART VE GOL Oldukça tempolu başlayan mücadelenin 17. dakikasında İrfan can Kahveci, Siopis'e yaptığı müdahale sonrası direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Sarı-lacivertliler bu kırmızı karttan 5 dakika sonra 22. dakikada Nwakaeme'nin attığı golle 1-0 yenik duruma düştü ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
HAKEM ZORBAY KÜÇÜK'E SALDIRI GİRİŞİMİ İlk yarıyı bitiren düdüğü çalmasının ardından bir Fenerbahçe taraftarı sahaya dalarak hakem Zorbay Küçük'e saldırı girişiminde bulundu. Taraftarı Serdar Aziz, Mert Hakan ve Altay güçlükle tutarken büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.
ZAJC SKORA DENGEYİ GETİRDİ İkinci yarıya 10 kişi Fenerbahçe etkili başlarken, Trabzonspor hızlı ataklarla etkili olmaya çalıştı. Sarı-lacivertliler 71. dakikada Mert Hakan'ın kullandığı serbest vuruşa yükselen ve düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderen Zajc'le skora dengeyi getirdi mücadelede başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website