Marmaris'te orman yangının ilk başladığı nokta havadan görüntülendi, manzara yürek yakıyor

Marmaris'te 21 Haziran akşamı başlayan ve kısa sürede yayılan orman yangını ile mücadele sürüyor. Yangının ilk başladığı alan ve yanan ormanlık bölge havadan görüntülendi. Göz alıcı yeşilliğin içinde küle dönen ağaçlar yürekleri sızlatıyor. Muğla'nın Marmaris ilçesi Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkiindeki ormanlık alanda başlayan yangın 5 noktada ilerliyor. Değirmenyanı, Bördübet, Amazon Yedi Adalar, Okluk Koyu ve Çubucak mevkilerinde etkili olan alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.
GÜNCELEKONOMİMAGAZİNSPORDÜNYATURİZM TÜMÜ Haber Ara Üye Girişi Marmaris'te orman yangının ilk başladığı nokta havadan görüntülendi, manzara yürek yakıyor Haberler.com - Ayça Elal - Güncel 23.06.2022 15:22 - Güncelleme: 23.06.2022 15:50 Marmaris'te 21 Haziran akşamı başlayan ve kısa sürede yayılan orman yangını ile mücadele sürüyor. Yangının ilk başladığı alan ve yanan ormanlık bölge havadan görüntülendi. Göz alıcı yeşilliğin içinde küle dönen ağaçlar yürekleri sızlatıyor. Muğla'nın Marmaris ilçesi Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkiindeki ormanlık alanda başlayan yangın 5 noktada ilerliyor. Değirmenyanı, Bördübet, Amazon Yedi Adalar, Okluk Koyu ve Çubucak mevkilerinde etkili olan alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor. Marmaris'te orman yangının ilk başladığı nokta havadan görüntülendi, manzara yürek yakıyor 815 ARAÇ GÖREVDE Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) bölgede süren çalışmalarla ilgili açıklama yaptı. Yangını söndürme çalışmalarına katılan personel ve araç sayısını da açıklayan AFAD, şu bilgileri paylaştı: "Bin 12'si Orman Genel Müdürlüğü olmak üzere toplamda 2 bin 851 personel görev yapmaktadır. AFAD koordinasyonunda Muğla iline 14 ilden toplamda 111 araç görevlendirmesi yapılmıştır. Bölgedeki çalışmalar için 41 hava aracı (27 helikopter, 14 uçak), 330 arazöz ve 96 iş makinesi, 28 itfaiye ve su tankeri, 24 TOMA, 2 İHA olmak üzere toplamda 815 araç görevlendirilmiştir."
274 KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ Bölgede sıcaklığın en yüksek 34 derece, rüzgarın saatte 22 kilometre, nem oranının ise yüzde 36 olmasının tahmin edildiği ifade edilen açıklamada, "Yangınlar sırasında Marmaris ilçemizde toplamda 274 kişi tahliye edilmiştir. Tahliye edilen vatandaşlarımızdan talep edenler otelde misafir edilmektedir. Ayrıca 83 hayvan ve 52 aracın tahliyesi sağlanmıştır. 11 tahliye edilen vatandaşımıza barınma hizmeti verilmektedir" denildi.
İLK NOKTA HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ Alevlere karşı mücadelenin sürdüğü orman yangının ilk başladığı alan ve yanan ormanlık bölge havadan helikopter ile görüntülendi. İşte bölgeden kareler;
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website