Ünlü Televizyon sunucusu Halit Kıvanç, 97 yaşında yaşamını yitirdi.

Radyo ve televizyon sunucusu Halit Kıvanç, 97 yaşında yaşamını yitirdi. Halit Kıvanç'ın oğlu Ümit Kıvanç sosyal medya hesabından, ''Halit Kıvanç’ı kaybettik. Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağolsun. Cenaze 27’si perşembe, öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı içindeki camiden kalkacak, aynı mezarlığa defnedilecek.'' açıklamasını yaptı. Peki ama Halit Kıvanç kimdir?
Halit Kıvanç kimdir? Halit Kıvanç, Türk radyo ve televizyon eski maç sunucusu ve gazeteci. Türkiye'nin en ünlü ve en uzun süre çalışmış sunucularındandır. Yazar ve müzisyen Ümit Kıvanç'ın babasıdır. Aynı zamanda Pelé ile ilk röportajı yapan gazetecidir.
Türkiye’nin en ünlü ve en uzun süre çalışmış sunucularından Halit Kıvanç İstanbul doğumlu ve 97 yaşında hayata veda etti. Bülbin Kıvanç ile evli olan Halit Kıvanç'ın Ümit Kıvanç adında bir oğlu var. 63 yaşında hayattaki en büyük mutluluğum dediği eşi Bülbin Kıvanç ve evliliği hakkında konuşan büyük usta Halit Kıvanç şunları söylemişti... * Hayattaki en büyük mutluluğunuz nedir? 62 yıllık evliliğiniz mi? - Çalışkan bir talebe olup okulu bitirmek, üniversiteye gitmek, işim, evliliğim... Karım eczacı. Babası çok kıymetli bir öğretmendi. Birçok konuda karımla aynı şeyleri seviyor değiliz ama hiçbir zaman birimizin daha az sevdiğini öteki daha az sevmiş değildir. En azından onun kadar sever görünürüz. Mesela eşimin futbola ve spora ilgisi yoktu. Ama benimle birlikteyken o da memnun olurdu. Başarılı işler yapmamda karımın çok büyük rolü var. Kültürüyle ve sabrıyla.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website