Milli maçta tarihi anlar! Cüneyt Çakır düdüğü kendisi için çaldı, hakemliği bıraktı

Türk futbolunun gelmiş geçmiş en başarılı hakemi olarak gösterilen Cüneyt Çakır, Türkiye-Çekya maçında jübile yaptı. Maçın ilk 5 dakikasını yöneten Çakır, düdüğü bu kez kendisi için çaldı. Tribünlerden Cüneyt Çakır için tezahüratlar yükseldi. Cüneyt Çakır hakemliğe veda etti. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en başarılı hakemi olarak gösterilen Çakır, milli maçta hakemliği bıraktı. 5 DAKİKA YÖNETTİ Cüneyt Çakır, Türkiye-Çekya karşılaşmasının ilk 5 dakikasını yönetti. Çakır 5. dakikada düdüğü kendisi için çaldı. İki takımın futbolcuları düdük çalar çalmaz Çakır'a koşup sarıldı.
BAŞKAN PLAKET VERDİ Gaziantep'teki taraftarlar Cüneyt Çakır için tezahürat yaptı. TFF Başkanı Mehmet Büyüekşi, Çakır'a plaket vererek onore etti.
1994'TE BAŞLADI Hakemliğe 1994'te başlayan Cüneyt Çakır, 2006'dan bu yana FIFA kokartı taşıyordu. 2 kez Dünya Kupası'nda görev yapıp yarı final yönetmişti. Çakır, 1 kez Şampiyonlar Ligi finalinde ve 3 kez de Avrupa Şampiyonası dahil olmak üzere toplam 1679 maç yönetti. 45 yaşındaki Çakır, Çekya maçı ile hakemliğe veda etti. Çakır'ın yönettiği büyük turnuvalar: EURO 2012 Yarı Final 2012 FIFA Kulüpler Dünya Kupası Finali 2014 Dünya Kupası Yarı Finali 2015 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali 6 UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Finali
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website