Fenerbahçe stadının adı "Fenerbahçe Atatürk Stadı" olarak değişiyor

Fenerbahçe Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın ismi Fenerbahçe Atatürk Stadı oluyor. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, 1907 Fenerbahçe Derneği'nden gelen "Fenerbahçe Atatürk Stadı" isim önerisinin stattaki buluşmada görüşüldüğünü belirtilerek son topu Başkan Ali Koç'a attı. Başkan Koç da, "Çok fazla talep var. Siz varsanız biz de varız" diyerek ateşi yaktı. Fenerbahçe'nin mabedi Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın adı değiştiriliyor. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, "Size müjdemiz var, ama transfer değil" diyerek 1907 Fenerbahçe Derneği'nden stadın isminin Fenerbahçe Atatürk Stadyumu önerisi geldiğini açıkladı.
100. YIL VURGUSU Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, "1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya, Cumhuriyetin 100. yılında stadyumumuzun adının ATATÜRK STADYUMU olmasını önerdi. Öneri dakikalarca ayakta alkışlandı" paylaşımında bulundu. Uğur Dündar, son topu Başkan Koç'a attı.
ALİ KOÇ: HAYATA GEÇİRELİM Başkan Ali Koç'tan da dernek buluşmasında bu konuyla ilgili taraftarları heyecanlandıran açıklamalar yaptı. Koç, "Stat ismi ile ilgili kararı camia olarak almamız gerek. Çok fazla talep var. 29 Ekim 2023'e kadar hayata geçirelim. Siz varsanız biz de varız. Biz gerekeni yaparız" diye konuştu.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website