Üsküdar'da gecekonduda başlayan yangın yandaki iki binaya sıçradı

Yangın, Üsküdar'da metruk bir gecekonduda başlayan yangın kısa sürede büyüyerek bitişikte bulunan iki binaya sıçradı. Yaklaşık 45 dakika süren müdahalenin ardından söndürülen yangın nedeniyle üç binada hasar oluştu. saat 15.00 sıralarında Selami Ali Mahallesi Katibim Aziz Bey Sokak'ta bulunan bir metruk gecekonduda başladı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
İddiaya göre, madde bağımlıların yaktığı ateş nedeniyle başladığı ileri sürülen yangın, kısa sürede büyüyerek yandaki bir vakıf binası ile iki katlı binanın çatısına sıçradı. Alevler kısa sürede binaları sararken, sokakların dar olması ve sağlı sollu yapılan parklar sebebiyle itfaiye ekipleri olay yerine ulaşmakta zorlandı.
Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 45 dakikalık çalışması sonucunda söndürüldü. İtfaiye ekipleri olay yerinde uzun süre soğutma çalışması yaparken, gecekondu ve vakıf binası kullanılmaz hale geldi.
Evinin çatısı yanan İsmail Güley, "Gecekonduda başladı. Vakfa sıçradı benim evin de çatısı yandı. Evin içi ne halde bilmiyorum. Bitiş binada yan tarafta kavga ettiler. Kavganın sonunda birbirlerine girdiler. Galiba evi bilerek yaktılar. Sonradan vakfa ve benim çatısına sıçradı" dedi.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website