Haliç, yeniden karardı

Kirlilik ile gündemden düşmeyen İstanbul'un kanayan yarası Haliç, yeniden kararmaya başladı. Havadan çekilen görüntülerde kirliliğin sahil şeridini kapladığı ve Haliç'in renginin değişmeye başladığı net bir şekilde gözler önüne seriliyor.
İstanbul'un en büyük sorunlarından Haliç'in kirlilik meselesi bir türlü çözüme kavuşturulamıyor. Temizlenme çalışmaları yapıldığına dair basın gezileri yapılıyor, balçığın haliç temizleme çalışmalarının devam ettiğine dair İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından açıklamada bulunuluyor.
Ancak, Haliç sahillerinde vatandaşların burunlarını tıkamadan gezmeleri neredeyse imkansız hale geliyor. Özellikle yağmur sonrası Haliç`in büyük bir kısmında kötü koku çevrede etkili oluyor. Havadan çekilen görüntülerde halicin durumu gözler önüne serildi. Sahil şeridi boyunca siyah bir tabaka ile kaplandığı görülüyor. Haliç tabanından balçık çekilmesi için yerleştirilen boruların etrafında ise çöp yığınları olduğu görüntülere yansıdı. Vatandaşlar ise halicin temiz günlerine döneceği günü bekliyor.
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website