Şile Belediyesi “Adım Adım Yerinde Çözüm” Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor..

Şile Belediyesi’nin etkin sürdürülebilir belediyecilik anlayışı ile ilçe genelinde hayata geçirdiği “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmalarının 30. durağı Korucuköy oldu. Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz’ın da katıldığı programda vatandaşlarla sabah sohbeti gerçekleştirildi ve mahallenin ihtiyaçları yerinde tespit edilerek, gerekli çalışmalar yerinde tamamlandı. Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Adım Adım, Yerinde Hizmet” Çalışmalarımızın 30.’cusunu Korucuköy Mahallemizde Gerçekleştiriyoruz. Korucuköy Mahallesi’ndeki çalışmalar öncesi her mahallede olduğu gibi geleneksel kahvaltı programında vatandaşlar ile bir araya gelen Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, mahalleli ile sohbet ederek, talep, öneri ve görüşleri yerinde dinledi.
Şile’de her mahalleye kesintisiz hizmet sağlanmaya devam edileceğine dikkat çeken Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Adım Adım, Yerinde Hizmet” çalışmalarımızın 30.’cusunu, Korucuköy Mahallemizde Milletvekilimiz Sayın Osman Boyraz’ın da katılımı ile gerçekleştiriyoruz. Korucuköy Mahalle muhtarımıza ve mahalle halkına yaptıkları ev sahipliği için teşekkür ediyoruz. Sohbetleri yüreklerimizi ısıttı, sağ olsunlar var olsunlar. Her mahallemizde olduğu gibi Şile Belediyemizde görev yapan bütün çalışma arkadaşlarımızla ve başkan danışmanlarımız, başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz ile beraber kapı kapı gezmek suretiyle, buradaki yaşlılarımızı, büyüklerimizi ziyaret ediyor, ellerini öperek, hayır dualarını alıyoruz. İlçemiz genelinde sahada eksik olan ne varsa yerinde görerek, tespit edip müdahale ediyoruz. Orta ve uzun vadede yapılacak olan bütün çalışmalarımızı planlayarak, tüm arkadaşlarımız ile birlikte hizmetleri yerine getiriyoruz. Tüm bu çalışmaları inşallah henüz gidemediğimiz diğer mahallelerimizde de en hızlı şekilde nihayete erdireceğiz.” Değerlendirmesini yaptı.
Şile Mahallelerinin de A’dan Z’ye Tüm İhtiyaçları İçin “Adım Adım Yerinde Hizmet” programları kapsamında Şile Belediyesi’ne bağlı tüm birimlerin hazır bulunduğu ve Şile’deki her bir mahallenin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçları için gerçekleştirilen “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmalarının 30. durağı olan Korucuköy Mahallesi’nde; ot biçme ve peyzaj çalışmaları, park onarım ve bitkilendirme çalışmaları, cami temizliği, asfalt yama, bakım-onarım ve kilit taş onarımı, genel bakım onarım çalışmaları gibi bir çok alan çalışmasının yanında ileriye dönük taleplerde yetkililer tarafından alınırken aynı zamanda özellikle yaşlılar için bir nevi sağlık taraması gibi önemli hizmet çalışmaları gerçekleştirildi. Şile Belediye Başkanlığı yetkilileri Mahallelerimizin tüm ihtiyaçları için Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın himayelerinde başlatılan “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmaları hız kesmeden devam edeceği belirtildi…
Paylaşki Değeri Artsın :
Print PDF

Yükleniyor...

Son Yazılar

Köşe Yazarları

Popüler

Dış Kaynaklar

 
Support : Site Yaptır | Web Destek | Danışmanlık
Yazılım/Tasarım : ERSA
Copyright © 2013. İstanbul Haber Gazetesi - İstanbul'un Sesi
Ersa Tasarım
Copyright 2012 Site Oluştur | Bu Bir Er-Sa Markasıdır. Tasarım: Creating Website